Ο κύριος και η κυρία Πελς - Όλα τα επεισόδια

Επεισόδιο 1
O Στέφανος και η Αγάπη Πέλς είναι οι δημοφιλείς παρουσιαστές του πιο επιτυχημένου δελτίου ειδήσεων και - μπροστά στις κάμερες και τους προβολείς - το πιο αγαπημένο ζευγάρι της χώρας. Ωστόσο, όταν κλείνουν οι κάμερες, το μίσος που υπάρχει ανάμεσά τους δεν κρύβεται. Η διένεξη που έχει ο Πελς με τον ιδιοκτήτη του καναλιού, Αριστείδη Αρμάο, σχετικά με το συμβόλαιό του, θα προκαλέσει ένα τραγικό ατύχημα. Ο Πέλς θα χτυπήσει το κεφάλι του και θα πέσει σε κώμα! Η αυτοκρατορία του Αρμάου, όπως και τα νούμερα του δελτίου, κινδυνεύουν να γκρεμιστούν.

Επεισόδιο 2
Ενώ ο Αρμάος βρίσκεται σε απόγνωση μετά το ατύχημα που προκάλεσε στον Πελς, η μοίρα του επιφυλάσσει μία έκπληξη! Χτυπά με το αυτοκίνητο του τον Άλκη, έναν αποτυχημένο ηθοποιό που μοιάζει απίστευτα με τον Στέφανο Πελς! Μόλις ο Αρμάος ξεπερνά το πρώτο σοκ, του ζητά να παίξει τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής του.

Επεισόδιο 3
Ο Άλκης, μετά από εντατικά μαθήματα, επιστρέφει στο «TV plus» ως Στέφανος Πελς και τους αποπροσανατολίζει όλους, αφού ο χαρακτήρας του δεν έχει καμία σχέση με αυτόν του πραγματικού Πελς. Ωστόσο, έχει μπει στο πετσί του ρόλου του. Κανείς δεν υποπτεύεται τίποτα και
φαινομενικά όλα είναι τέλεια: χρήμα, δόξα και μια πολύ ωραία γυναίκα στο πλάι του. Ποια έκπληξη όμως, από την κρυφή ζωή του Στέφανου Πελς, τον περιμένει;

Επεισόδιο 4
Ο σωσίας του Πελς, Άλκης, αισθάνεται ότι πιέζεται όλο και περισσότερο στο ρόλο που υποδύεται. Αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι έχει μπλεχτεί σε μια ιστορία, από την οποία είναι σχεδόν αδύνατον να ξεμπλέξει. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, όταν η φιλία του με τον Σέργιο προκαλεί σκηνή ζηλοτυπίας του Άγγελου! Παράλληλα, η Αγάπη  εξακολουθεί να τον αντιμετωπίζει με απέχθεια. Έτσι, οι δημοσιογράφοι δεν αργούν να κάνουν λόγο για κρίση στο γάμο των Πελς. Όταν ο Άλκης μετακομίζει στο σπίτι της Αγάπης για να ηρεμήσουν τα δημοσιεύματα, η κατάσταση μεταξύ τους γίνεται ακόμα πιο εκρηκτική .

Επεισόδιο 5
 Η Μαρία, στην αποστολή της ως κατάσκοπος στο κανάλι του Αρμάου, μαθαίνει κάποιες πληροφορίες, οι οποίες όμως δεν ευχαριστούν καθόλου τη Σπαλά. Ο Άλκης κάνει προσπάθειες να γεφυρώσει το χάσμα με την Αγάπη. Εκείνη όμως, που αντιμετωπίζει προβλήματα στη σχέση της με τον Δημήτρη, εξακολουθεί να τον βλέπει σαν κόκκινο πανί. Ο Άλκης αποφασίζει να μάθει τα πάντα για τη σχέση του Στέφανου Πελς με την Αγάπη και ανακαλύπτει κάποια πράγματα που του προκαλούν μεγάλη έκπληξη.

Επεισόδιο 6
Η συμπεριφορά του Άλκη που είναι πολύ διαφορετική από του αληθινού Πέλς, αρχίζει να προβληματίζει τους υπαλλήλους του καναλιού. Ο Αρμάος υποκύπτει στην πίεση του γιού του και απαιτεί από τον Στέφανο να γυρίσει στο σπίτι του Άγγελου. Ο Στέφανος αντιδράει και ο Αρμάος με την Ντόρα αρχίζουν να ανησυχούν για τον ατίθασο χαρακτήρα του Άλκη, που μπορεί να τινάξει όλη την κομπίνα στον αέρα. Η επιπολαιότητα του Σέργιου δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση στον Άλκη και σε όλο το κανάλι, ενώ η Σπαλά προσεγγίζει τον Δημήτρη με μια πρόταση.

Επεισόδιο 7
Η Αγάπη είναι ενθουσιασμένη με τον καινούργιο χαρακτήρα του Πελς, χωρίς να της περνάει καν η ιδέα ότι πρόκειται για άλλον άνθρωπο. Ο Άλκης καταλαβαίνει ότι είναι πλέον ερωτευμένος με την Αγάπη. Η έντονη απαίτηση όμως του Άγγελου να γυρίσει ο Πελς στο σπίτι τους, φέρνει την Ντόρα και τον Αρμάο μπροστά σε ένα πρόβλημα που δεν είχαν σκεφτεί. Ο Άλκης αναγκάζεται να πάει στο πάρτι γενεθλίων του Άγγελου. Όταν επιστρέφει όμως, η Αγάπη του επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη, που τον οδηγεί σε μια συγκλονιστική απόφαση.

Επεισόδιο 8
Η Σπαλά επινοεί ένα σατανικό σχέδιο για να εκτοξεύσει στη κορυφή την εκπομπή του Δημήτρη και ταυτόχρονα να ρεζιλέψει τον Στέφανο Πέλς. Στέλνει λοιπόν πάλι τη Μαρία στο κανάλι, για να το υλοποιήσει. Οι απρόβλεπτες εξελίξεις, όμως, διαδέχονται η μία την άλλη και η κατάσταση στο κανάλι γίνεται εκρηκτική. Η Ντόρα πείθει τον Άλκη να επιστρέψει στο κανάλι, αλλά όταν αυτός το κάνει, αντιμετωπίζει έκπληκτος την εχθρότητα όλων και μια έξαλλη Αγάπη, η οποία του δηλώνει ότι δεν θέλει να τον ξαναδεί μπροστά της.

Επεισόδιο 9
Ο Άλκης ανακαλύπτει κάποια σημαντικά στοιχεία από το παρελθόν του Πελς, τα οποία τον προβληματίζουν. Αποφασίζει να πάει στο ορφανοτροφείο που μεγάλωσε ο Πελς και να ερευνήσει το παρελθόν του. Το ορφανοτροφείο όμως, με πολύ δυσκολία τα βγάζει πέρα και ο Αλκης συγκινείται και αποφασίζει να βοηθήσει. Ο Δημήτρης βγάζει στην εκπομπή του τη γυναίκα που υποστηρίζει ότι είναι η μητέρα του Πελς και όλη η Ελλάδα ασχολείται με το αν βρέθηκε η μητέρα του εθνικού παρουσιαστή! Το τέστ DNA όμως, που είναι φυσικό ακόλουθο, κρύβει τεράστιες εκπλήξεις.

Επεισόδιο 10
Η Ντόρα αποφασίζει να μην πει τίποτα σε κανέναν για το αποτέλεσμα του DNA και να το κρατήσει σαν άσο στο μανίκι της. Ο Άλκης πνίγεται από τον έρωτά του για την Αγάπη και την έλλειψη γυναικείας συντροφιάς. Η Σπαλά ανακαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό για τον γάμο των Πέλς και ο Αρμάος, για να προλάβει τη ζημιά, κανονίζει ένα αφιέρωμα στους Πελς σε εφημερίδα. Όμως, η γοητευτική γυναίκα δημοσιογράφος που το αναλαμβάνει, αλλάζει δραματικά τις ισορροπίες ανάμεσα στον Αλκη και την Αγάπη .

Επεισόδιο 11
Η Αγάπη, αντικρίζοντας τον Άλκη με την Άλεξ στο κρεβάτι, αναστατώνεται κι αρχίζει να αισθάνεται πράγματα που δεν μπορεί να εξηγήσει. Ο Άλκης προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να οδηγήσει την Αγάπη πίσω στην αγκαλιά του Δημήτρη. Στο πάρτ για την επιτυχία του αφιερώματος στους Πέλς, η Αγάπη πίνει πολύ και αυτό την οδηγεί σε μια πράξη που θα αλλάξει τα δεδομένα για πάντα.

Επεισόδιο 12
Η Αγάπη, φρικαρισμένη από αυτό που συνέβη ανάμεσα σ’ αυτή και τον Άλκη, του δηλώνει ότι δεν θέλει να το συζητήσουνε ποτέ ξανά και του ζητά να συνεχίσουν τη ζωή τους σαν να μη συνέβη τίποτα. Ο Άλκης υποφέρει που δεν μπορεί να είναι με τη γυναίκα της ζωής του. Ο Αρμάος και η Ντόρα που μαθαίνουν τι έγινε, αποφασίζουν να τους κάνουν να ξαναμισήσουν ο ένας τον άλλον, για να γίνουν όλα όπως πριν. Και βρίσκουν την ευκαιρία, με αφορμή μια ιδέα της Σοφίας για εκπομπή.

Επεισόδιο 13
Ο Άλκης έχει μάθει πλέον το μεγάλο μυστικό που τον συνδέει με τον Στέφανο Πελς και δεν ξέρει τι να κάνει, ενώ ο Αρμάος είναι αναστατωμένος που η Ντόρα του έκρυψε κάτι τόσο σημαντικό. Η Αγάπη αισθάνεται πολύ προβληματισμένη με όλα, ενώ ο Άγγελος παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Και μέσα σε όλα αυτά, συμβαίνει και η μεγάλη ανατροπή: ο Στέφανος συνέρχεται από το κώμα και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του!          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου